1/19/2014

18/1/2014


Hyvää sunnutaita! Sain eilen polkupyörän pitkästä aikaa käyttöön, joten suuntasin suoraan kaupungille. Tämän kaupungin keskusta on parkkipaikoitukseltansa hyvin vajavainen, joten polkupyörällä pääsee kivasti kohteen eteen eikä tarvitse miettiä, mihin sen moottorikotteron jättäisi. Kyseinen ongelma on rajoittanut kaupungillakäyntiä huomattavasti lähikuukausina. 
Tämän jäätävän sääolosuhteen vuoksi vaatetuksessa piti yhteensopivuuden sijaan valita lämpö. Viikolla löytämäni by Ti Mo:n takki on löytänyt paikkansa garderoobissani ja kaverikseen se sai lämmittämään ihanan Mulberryn huivin. Jäätävyydestä kertoo jotain se, että piti laittaa kaksi pipoa päähän.

Ei täälä tarkene muuten!

En yleensä aleshoppaile. Tykkään kierrellä kaupoissa, mutta koen mielekkäämmäksi tehdä hankintani käytettyinä. Hinnoiltaan ne ovat yleensä niin matalia, että pieniä hutiostojakin saa tulla. Laukkuni ovat myös lähes kaikki 2hand löytöjä. Ostan ne yleensä joko luotettavista 2handliikkeistä, kuten Theodora tai sitten Facebookin laatumerkkikirppiksiltä. Hyviä löytäjä on tullut tehtyäkin. Kaikki ovat käytössä ja yhtä rakkaita.

Eilen tosin tapahtui pientä vahinkoa tilille Stockmannilla. Näille 30 asteen pakkaskeleille vaatekaapistani ei löytynyt mitään kaulaa suojaavaa vaatetusta, joten täydensin neulekokoelmaani Noom:n turtleneck-kauluksellisella neuleella. Luottovärissä tietenkin.

Ja kävinhän minä kirpputorillakin, siitä lisää myöhemmin ;)

Beanie/Handmade - Scarf/Mulberry* - Coat/by Ti Mo* - Pants/H&M - Blouse/By Malene Birger*
Shoes/Tamaris* - Bag/Tiger of Sweden*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti