1/26/2014

Palmikollinen koristetyyny

Mulle iski epänormaalia voimakkaampi sisustusinspiraatio. Pakko saaha neuletyynyjä. Palmikollisiä neuletyynyjä. Mitään varsinaista ohjetta tyynyyn ei ole. Teen käsitöitä samalla mentaliteetillä kuin normaalejakin töitä, eli sovelletaan lennosta.

En ole järin hyvä kirjoittamaan ohjeita, mutta kirjoitan jonkunlaisen. Apua saa toki kysyä, neuvon parhaimpani mukaan:) Samassa sisustusinspiraatiossa tein tyynylle raidallisen kaverin. Nyt puikoilla on raidallisen tyynyn pöytäliinakaveri. Seuraavana makuuhuoneen tyynyjen kimppuun. Tämä on käytännöllinen tapa hävittää ylijäämälankoja.









Palmikollinen koristetyynynpäällinen:
Tarvitset:
80cm koon 4 pyöröpuikot ja apupuikon palmikon tekoon
Lauri sukkalankaa 100g
35x35 tyynyn

Tee pyöröpuikoille 150 silmukkaa ja neulo *6 o, 4 n*. Toista *-* 15 kertaa. Neulo 8 kerrosta. 9. kerroksella tee palmikko. Neulo 8 kerrosta ja tee taas palmikko. Nosta 3 ensimmäistä oikeinneulottua silmukkaa apupuikolle ja jätä työn taakse. Neulo seuraavat 3. Nosta apupuikolla olevat silmukat takaisin puikolle ja neulo ne.

Toista tätä niin kauan, että koet neuloksen olevan tarpeeksi korkea. Testaa korkeutta, esim mittanauhalla tai vetämällä työ tyynyn päälle. Päättele. Laita tyyny sisään ja päättele molemmista päistä.

Nauti lopputuloksesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti